CHOVANECSPORT.cz

Vydra získal v Anglii další významné ocenění

Velkého ocenění za dosavadní průběh ročníku se dostalo Matěji Vydrovi. I díky osmnácti gólům se v anketě trenérů prosadil do ideální jedenáctky sezony druhé nejvyšší soutěži v Anglii.
V Championship zbývá do konce šest kol a pětadvacetiletý útočník se stále drží na prvním místě v tabulce střelců s náskokem jednoho gólu na Bobbyho Reida z Bristol City. Nicméně už teď získal Matěj jedno individuální ocenění. V anketě 72 trenérů EEL (sdružující kluby od druhé do čtvrté ligy) se díky jejich hlasům prosadil do nejlepší jedenáctky roku. Spolu s ním se v útoku objevili už jmenovaný Reid a také Albert Adomah z Aston Villy. Birminghamský klub reprezentuje také legendární obránce John Terry. Největší zastoupení mají Wolverhampton a Fulham.Na stránkách Derby County, které o úspěchu informují, připomínají, že Matěje zdobí v této sezoně vysoká produktivita, jelikož na svých 18 tref potřeboval pouhých 28 střel!
V sobotu hostí „Berani“ Bolton a v případě vítězství si vylepší svou pozici v první šestce.Ideální XI Championship: Ruddy (Wolves) – Fredericks (Fulham), Coady (Wolves), Terry (Aston Villa), Sessegnon (Fulham) – Maddison (Norwich), Neves (Wolves), Cairney (Fulham) – Reid (Bristol), VYDRA (Derby), Adomah (Aston Villa).inship 2017/18