CHOVANECSPORT.cz

Matěj Vydra mužem utkání!

Ve včerejším utkání Derby County proti týmu Preston Nort End jedinou brankou utkání rozhodl Matej Vydra před návštěvou 27.000 diváků..
Podrobnosti má přímo z Anglie Ondrej Chovanec, který zápas v hledišti sledoval.
Po zdravotních peripetiích, které Matěje provázeli v průběhu přípravného období a po prvním mistrovském utkání pro mě bylo velkým překvapením, že se Matěj po mém příjezdu na stadion objevil v základní sestavě. Vlastně po další týdnu absence trénoval pouze jednou.

,, Musím konstatovat, že odehrál 68min, déle to nešlo a odehrál je velmi dobře. Pokud šlo Derby do nebezpečného útoku byl za tím on. Spoluhráči ho hledali, rozjížděl útočné akce, připravoval brankové příležitosti, často byl faulován. Hrál na svém oblíbeném místě podhrotového hráče, kam patří. Ve druhé půli do vyložené akce dostal svého spoluhráče z útoku Nuggenta, později měl šanci hlavou sám. Nakonec po odpískané penaltě vzal jako správná osobnost míč a s klidem proměnil. Tento gól přinesl Derby důležité 3 body a klid do dalších utkání. A podstatné pro Matěje je, že má snad znovu trenéra, který mu věří a on mu to svými výkony vrátí na hřišti “,  řekl Ondra z Anglie.