CHOVANECSPORT.cz

Daniel Pudil se vrátil, Sheffield se ale dál trápí

Střídavé úspěchy zažili naši legionáři o víkendu ve svých soutěžích. Zatímco Derby County si připsalo třetí výhru v řadě, Sheffield Wednesday se i nadále trápí. V Německu zabrala Hertha, i když jí stále chybí zraněný Vláďa Darida.

Matěj Vydra

Norwich City-Derby County 1:2, odehrál první poločas

Forma „Rams“ jde nahoru, vyhráli už potřetí v řadě, celkově si drží sérii šesti utkání bez porážky, což je vyneslo na sedmou příčku (a mají zápas k dobru). Matěj se tentokrát neprosadil, z utkání odstoupil po první půli kvůli obnovenému zraněni z tréninku v týdnu. . Už v úterý večer se představí na hřišti ambiciózního a silného Leedsu.

Daniel Pudil

Sheffield Wednesday-Barnsley 1:1, odehrál 65 minut

Poprvé od poloviny září se Daniel objevil v sestavě, ovšem ani on nepřinesl trápícímu se týmu štěstí. Sheffield nezvládl roli favorita a pouze remizoval, což znamená, že z posledních sedmi ligových duelů vybojoval pouze pět bodů a je šestnáctý. Bilanci může vylepšit v úterý doma proti Millwallu.

Jakub Brabec

Kortrijk-Racing Genk 1:1, nenastoupil

Zatímco v průběhu minulého týdne pomohl Kuba v závěru k udržení výhry nad FC Bruggy, tentokrát se při remíze 1:1 na hřiště nedostal. Genku patří po třinácti kolech 11. příčka.

Vladimír Darida

Hertha Berlín-Hamburger SV 2:1, nenastoupil

Vláďa nadále zůstává mimo hru vinou zranění. Radost mu ale udělali spoluhráči, kteří doma porazili trápící se Hamburk. Hertě momentálně patří 11. místo.