CHOVANECSPORT.cz

Talent Daniel Langhamer opouští Slavii a přestupuje do Mladé Boleslavi

Talentovaný a mládežnický reprezentant Daniel Langhamer přestupuje ze Slavie do Mladé Boleslavi. Sedmnáctiletý fotbalista se porve o šanci v nejvyšší české soutěži. „Jsem velmi šťastný, že mohu být součástí týmu Mladé Boleslavi a posunout se do FORTUNA:LIGY. O svoji šanci se hodlám porvat,“ říká Daniel.

„Slavia je top klub a sen mnoha mladých hráčů jako jsem já. Jenže nyní hraje evropské poháry a sbírá tituly. I proto bere hotové hráče. Jsem jí za mnohé vděčný, strávil jsem tam krásných devět let. Nyní jsem ale velmi šťastný, že mohu být součástí týmu Mladé Boleslavi a posunout se do FORTUNA:LIGY. O svoji šanci se hodlám porvat,“ prozradil Daniel po přestupu.

„Pokud se Slavia v budoucnu ozve, váhat nebudu,“ dodává Dan. Jeho velkým snem je zahrát si nejvyšší českou soutěž.

Dosud hrával za třetiligovou rezervu červenobílých. Prodrat se do ligy by však pro něho bylo momentálně obtížné. A tak rád využil zájmu Mladé Boleslavi.

Ve Slavii o tom vůbec nechtěli slyšet. Sportovní ředitel Jiří Bílek i předseda představenstva Jaroslav Tvrdík byli rezolutně proti,“ uvedl Ondrej Chovanec, zakladatel agentury Chovanec Sport Agency.