CHOVANECSPORT.cz

Netuším, zda Vydra ví, jak dobrý by mohl být, říká spoluhráč David Nugent

Bývalý anglický reprezentant a útočník Derby County FC se rozpovídal o svém parťákovi z útoku v Derby Telegraphu. David Nugent reagoval na výborný začátek ze strany Matěje Vydry a veřejně ho pochválil v rozhovoru před zápasem proti Fulham FC.

Matěj operuje na velkém prostoru jako č. 10 v systému Derby County FC za hrotovým útočníkem, kterým je nejčastěji právě Nugent, který v této sezoně zatím vstřelil 4 branky. Je vidět, že se jim spolupráce na hřišti velmi daří.

,,Myslím si, že je je č. 10, zatímco já, Sam Winnall a Chrissy Martin jsme č. 9,“ říká bývalý útočník Leicesteru City a Middlesborough. ,,Matěj miluje tento post a cítí se tam nejlépe zřejmě nejlépe. Sám říká, že se tam cítí skvěle, je efektivní a zároveň není líný na krok. Myslím si, že ani neví jak dobrý může být, dokud se neobjeví na hřišti. Jeho forma tuto sezonu je úplně jiný level. Vstřelil spoustu strašně důležitých branek od začátku sezony pro náš tým. Rád s ním hraji, protože celou karieru hraji zády k soupeřově brance, umím podržet balon nebo ho sklepnout do pohybu na Matyho. Myslím, že si na hřišti rozumíme a nemáme problém si přihrát do vyložených šancí jeden druhému říká Nugent.

Matěj ve včerejším utkání na hřišti Fulham FC nastoupil právě s Nugentem a vstřeli svou 7. branku, celkově 8. od začátku sezony.

Zdroj: Derby Telegraph