CHOVANECSPORT.cz

Ani tentokrát se nedočkali naši legionáři se svými týmy vítězství

Roli favorita nesplnilo jako Derby, tak Sheffield či Genk. V jeho dresu poprvé v sezoně chyběl Jakub Brabec.

Vladimír Darida

Mainz 05-Hertha Berlín 1:0, odehrál 31 minut

Zatímco v polovině minulého týdne nastoupil Vláďa v základu (při výhře nad Leverkusenem), tentokrát opět začínal na lavičce a na trávník se dostal po hodině hry. Nepříznivý stav už ale zvrátit nedokázal. Hertha se podobně jako v minulé sezoně na hřištích soupeřů trápí, zatímco doma sbírá body. Teď ji ovšem čeká Bayern Mnichov.

Matěj Vydra

Derby County-Birmingham City 1:1, odehrál 65 minut

Posedmé v řadě nastoupil v základní sestavě, na hřišti vydržel do 65. minuty, kdy ještě Derby prohrávalo 0:1. Krátce po jeho odchodu „Berani“ vyrovnali, nicméně po remíze klesli na 15. místo (mají zápas k dobru). Už v úterý se představí na hřišti Brentfordu.

Daniel Pudil

Sheffield Wednesday-Sheffield United 2:4, nenastoupil

Ocelářské derby se obešlo bez Dana, „Sovy“ v něm utrpěly vysokou porážku, což bolí o to víc, že United jsou nováčky soutěže. Jenže momentálně jim patří 4. příčka, zatímco „Owls“ klesly na desáté míst. Ve středu se představí na hřišti Birminghamu.

Jakub Brabec

Racing Genk-Oostende 1:1, nenastoupil

S nepříjemnou domácí ztrátou se musí vyrovnávat Genk, který jen remizoval s Oostende. Poslední tým tabulky si přitom do sobotního zápasu připsal za prvních sedm kol jediný bod. Jakub hrál v polovině minulého týdne v Belgickém poháru (výhra na hřišti Cercle Bruggy), o víkendu však nenastoupil. Genku patří 9. příčka.